Как да получите актуализации на туит от нефули в Twitter

September 2, 2023 0 By nssgm

Може да има някои акаунти в Twitter, които не искате да следвате, но все пак желаете да бъдете актуализирани в техните туитове. Може би от време на време те хвърлят няколко добри туитове от време на време. Но в крайна сметка ги липсвате, защото всъщност не ги следвате? В тези случаи това ръководство със сигурност ще бъде полезно. Днес ще покажем как да получавате редовни актуализации на туит от вашите нефули. Освен това, този потребител няма да бъде уведомен по никакъв начин, че получавате тези актуализации. С казаното, ето стъпките, които трябва да се следват. В тази бележка разгледайте и ръководството за преглед и персонализиране на интересите от Twitter.

Получавайте актуализации на туитове от нефули

В това ръководство ще вземем помощта на функцията на списъка на Twitter, за да получим актуализации на туит от вашите нефули. Списъците ви позволяват да създавате групи или категории за различни теми. Например, можете да създадете списък със спортни туитове и да добавите всички известни сделки на спортен отбор в Twitter към него. Много от потребителите може би вече са наясно с тази функция в Twitter.

Въпреки това, списъците също съдържат доста интересна функционалност, която не е многобройна, изглежда, че имат представа. Можете лесно да добавите някое от вашите нефули към този списък и да продължите да получавате актуализациите на туитовете си веднага щом изпращат такъв. Много по -интересно е фактът, че те няма да бъдат уведомени за добавянето си към списъка. Така че, ако искате да получите редовни актуализации на туит от вашите нефули, ето необходимите инструкции. Също така, разгледайте топ 5 клиенти в Twitter за Android.

Как да създадете списък в Twitter

Отворете приложението Twitter и докоснете вашия аватар.

Преминете към списъци и докоснете долната най -добра икона, за да създадете нов списък.

Въведете името на списъка и дайте кратко описание, ако желаете. Също така, не забравяйте да го направите частен списък.

След като списъкът е създаден, разгледайте акаунта на нефулетите, чиито туитове искате да се актуализирате.

Докоснете иконата за преливане и изберете „Добавяне към списък“. По същия начин, направете това за всички акаунти, които трябва да бъдат добавени към този списък.

Това е. Вече ще получавате редовни актуализации на туит от нефулените, които са добавени към списъка. Просто се насочете към секцията за туитове на създадения списък и разгледайте всичките им туитове.

Не пропускайте: Приложението в Twitter за Android получава светлините на тъмен режим

Промяна на списъци

Ако във всеки момент искате да премахнете всеки член от списъка, просто докоснете менюто за преливане и изберете Edit List. Сега ще видите опция за управление на членовете. Докоснете го и след това впоследствие на кръста до акаунта, който трябва да бъде премахнат. Ако искате да изтриете целия списък, отново докоснете иконата за преливане и изберете Delete List.

С това заключаваме това ръководство за това как да получавате актуализации от туитове на нефули. Какво мислите за този полезен съвет в Twitter? Уведомете ни в секцията за коментари по -долу.

Прочетете следващо: Twitter сега ви позволява да маркирате любимите си туитове