Топ 5 клиенти в Twitter за Android, за да опитате

August 19, 2023 0 By nssgm

приложението в Twitter на Android подобри един тон през последните няколко години. Ако обаче се опитвате да намерите алтернатива на лека тежест, тогава има куп клиенти в Twitter, за да изпробвате устройства с Android. Тези клиенти на трети страни Twitter предлагат много по-голяма гъвкавост и продължават да са лесни за системните ресурси.

Въпреки това, не всички клиенти на Twitter за Android предлагат приятно потребителско изживяване. Така че, за да ви спестим неприятностите, сме курирали списък на 5 -те най -добри клиенти в Twitter за Android, които трябва да опитате. Можете също така да искате да разгледате 2 добавки в Twitter, които трябва абсолютно да опитате.

Плум за Twitter

Плумът за приложението Twitter е един от най -добрите клиенти в Twitter, който се предлага с куп опции за персонализиране. Той има почти всяка функция, от която бихте могли да се нуждаете от клиент в Twitter, а след това и някои. Ето няколко основни характеристики на шлейфа за Twitter. Поддръжка на множество акаунти в Twitter, теми, стрийминг на живо, заглушаване на потребителите на Twitter, дума или приложения. Като се има предвид, че приложението поддържа множество акаунти, можете да стартирате и управлявате два или много повече от вашите акаунти в Twitter, без да се налага да напускате Plume.

[Googleplay url = ””]
Owly за Twitter

Owly е по -ново приложение за присъединяване към другите клиенти на Twitter на Android. Приложението има няколко готини трика за ръкави, тъй като може да заобиколи ограничението на характера на Twitter с помощта на своите персонализирани шаблони. Освен това, той е и един от най-богатите на функции клиенти в Twitter на Android. Някои от неговите функции включват – Tweet Search, напълно персонализиран потребителски интерфейс, поддръжка за множество акаунти в Twitter и конфигурируем Tweet Digest. Това, което дори е много по -интересно, е, че Owly може да бъде изтеглен безплатно.

[Googleplay url = ””]
Fenix ​​2

Това е един от най -популярните клиенти в Twitter на Android. Fenix ​​2 се предлага с няколко нови допълнения и усъвършенствания над OG Fenix ​​за приложението Twitter. Fenix ​​2 има потребителски интерфейс в материален стил, който може да бъде персонализиран. Той също така поддържа множество акаунти, визуализация на видео и изображения, система за заглушаване и няколко много повече функции. Fenix ​​2 е платено приложение, но ако имате някаква промяна, за да се запазите, струва си да проверите.

[Googleplay url = ”″]
Талон

Ако се опитвате да намерите клиент, вдъхновен от материала, тогава Talon е приложението за вас. Това е един от най -популярните клиенти в Twitter за Android. Разбира се, тя обхваща всички основи на клиент в Twitter. И има и специална тема за тъмен режим. Освен това можете да използвате и мощните опции за заглушаване в приложението, за да избегнете нежелани известия. Talon също има опция за активиране на компактно оформление на времевата линия, което по принцип ви позволява да видите много повече туитове в по -малко пространство. Има дори роден медиен плейър в YouTube.

[Googleplay url = ””]
Приятелски за Twitter

Този готин клиент в Twitter е едно от най -новите приложения в списъка. Приятелски за Twitter използва някои полезни функции, които други приложения липсват, като например опцията за изтегляне на медии директно на вашето устройство. Можете дори да активирате опцията за спестяване на батерията за блокиране на всички известия. Той поддържа множество акаунти и можете да отключите Pro версията на приложението, за да персонализирате потребителския интерфейс. Освен това, приложението блокира всички спонсорирани статии и реклами. Разработчикът също има клиент във Facebook и клиент в Instagram. Приятелското за Twitter си струва да проверите дали вече сте използвали няколко приложения в списъка.

[Googleplay url = ””]
Това са топ 5 приложения в Twitter на Android, които трябва да проверите дали не желаете да използвате официалното приложение. Струва си да се отбележи, че официалното приложение за Twitter се подобри много, като се има предвид, че стартирането му. Следователно пазарът на клиенти на трети страни Twitter вече не е толкова претъпкан. Независимо от това, тези 5 приложения все още предлагат няколко полезни функции, които няма да можете да намерите другаде.

И така, кой клиент в Twitter бихте изтеглили? Уведомете ни в секцията за коментари по -долу.

Прочетете следващо: Най -добрите леки браузъри за Android с флаш поддръжка