Тази 10 -та годишнина iphone 8 идея е почит към оригиналния дизайн, както и за задачите на Steve [Video]

September 10, 2023 0 By nssgm

, които бихте изискали да живеете под скала или в отдалечена пещера, за да сте пропуснали истината, че 2017 г. представлява The Десета годишнина от оригиналната версия на iPhone, както и че това е доста огромна сделка.

Когато хората заявяват, че iPhone променя метода, който живеем, работим, както и игра, те не преувеличават. Преди iPhone имаше смартфони, но първият телефон на Apple беше изцяло различен звяр.

Тъй като ние барел все по -добре към излизането на iPhone на 2017 г., всички погледи са относно това, което Apple ще направи, за да отпразнува събитие, което всички се вълнуват. Анализаторите, както и специалистите, са натрупали лирика от късно за това, което ще предлагат предстоящите iPhone, както и някои от концепциите го правят шум като наистина новаторска джаджа – тази, която отговаря на десета годишнина.

Вземайки няколко от тези концепции, както и работи с тях, видеото видео подчертава как може да изглежда iPhone 8, както и как точно може да бъде конструирано.

Някои от най-големите модификации, заподозрени за iPhone 8, включително неговия екран от край до край, съдържащ функция, както и нови възможности за безжично зареждане, са включени като част от тази концепция, както и дори показва нов L-образна форма на L Батерията, която може да осигури подобрения на iPhone живота на батерията.

Това, което прави тази идея да се откроява за нас, е методът, който отдава почит на iPhone, който празнува, както и на програмата Стив задачи. С метален гръб, както и възможна пластмасова зона в долната част, оригиналният iPhone незабавно се дава на ум, когато го видите.

Нямаме търпение да видим как изглежда iPhone 8, както и обещава да бъде най -добрият iPhone досега. Септември изведнъж изглежда дълъг метод! Дотогава проверете видеоклипа, вграден по -долу, както и нека да разберем какво мислите.

(Източник: всичко applepro [YouTube])

Можете също така да искате да проверите:

IPhone 8 5.8-инчов OLED дизайн, както и два LCD дизайна, проверени за пореден път за издаване на 2017 г.

Изтегляне: iOS 10.3 Beta 7, както и MacOS 10.12.4 Beta 7 Out сега

Cydia Eraser, както и IOS 10 / 10.2 актуализация на Jailbreak

iOS 10.3 Бета 7: Има ли някакъв вид модификации или нови функции?

Fix Cydia Extender Provision.cpp: 81 / provision.cpp: 71 Грешка, ето как

iOS 10 / 10.2 / 10.1.1 Съвместими настройки на Jailbreak на Cydia [списък]

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.