Добавете клетъчен iPad Mini към вашата колекция само за 479 долара в момента, спестете $ 50

March 15, 2023 0 By nssgm

Ние обичаме iPad Mini за неговата преносимост и изненадваща сила, но добавянето на клетъчна функционалност го прави още по -добро предложение. Обикновено това добавя доста късмет към цената. В момента не е необходимо с Amazon да предлага клетъчен iPad Mini с $ 50 отстъпка.

Обикновено този iPad Mini ще се продаде за около 530 долара, но ако го поръчате сега, ще платите само 479 долара. Не е нужно да въвеждате никакви кодове за отстъпки или да подпишете всякакви купони, за да се възползвате и от тази сделка. Просто добавете новия си iPad Mini в количката си, проверете и изчакайте търпеливо да пристигне. Възможно е дори да успеете да получите и едно време за Деня на бащата!

Купете: Apple iPad Mini (Wi-Fi + Cellular, 64GB)-злато, сребро, космическо сиво (най-новия модел) от Amazon: $ 479 | Оригинална цена: $ 530

Тази сделка обхваща злато, сребро и космически сиви цветове, въпреки че времето за доставка се различава в зависимост от цвета, който сте избрали, така че имайте това предвид, когато правите поръчката си. Вътре обаче те са еднакви iPad Mini.

Настоящите iPad Mini кораби със 7,9-инчов ретинен дисплей с истински тон и широк цвят, вграден за възможно най-доброто изображение. Има сензор за пръстови отпечатъци Touch ID за биометрична сигурност и проектираният с Apple A12 Bionic ChIP гарантира, че всичките ви приложения и игри работят възможно най-гладко. Въпреки това, все още можете да очаквате приличен десет часа живот на батерията от едно зареждане.

Свързаността е озлобена от 802. 11ac Wi-Fi с Gigabit-Class LTE клетъчни данни вътре, така че няма да чакате изтеглянията да завършат тук.

Тази сделка може да не е около завинаги и датите на доставка вече започват да се изплъзват. Вземете тези поръчки скоро!

Може също да искате да проверите:

Jailbreak iOS 13.5.1 Използване на Checkra1n, ето как [видео урок]

Най -добрите репортажи и източници на Cydia за iOS 13.5 Jailbreak unc0ver

iOS 13.5 Jailbreak ощипва съвместим с UNC0VER 5.0.x [списък]

Jailbreak iOS 13.5 на iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, още използвайки UNC0VER 5.0.0 [Урок]

iPhone SE 2 2020 Екранна протектор: Ето най -добрите, които можете да купите днес [списък]

Kodi 18.7 IPA APK Изтегляне за iOS 13 / iPados 13, Android пусна

Стартирайте множество 2 номер на акаунти в WhatsApp на 1 iPhone по правилния начин, ето как

Изтегляне: iOS 13.5.1 IPSW Links, OTA Update, пуснат за iPhone и iPad

Jailbreak iOS 13.5 без или никакъв компютър, ето как

Намаляйте iOS 13.5.1 до Jailbreak iOS 13.5, докато Apple все още подписва фърмуера

Apple Watch ECG App Hack: Активирайте извън нас в неподдържана страна на серия 5 и 4 без Jailbreak

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple и The Web.