Как да поправите корупцията на базата данни за обмен с изключителни ремонтни работи за обмен

March 31, 2023 0 By nssgm

Ето точно как да поправите проблема с корупцията на базата данни на Microsoft Exchange, използвайки изключителни ремонтни работи за обмен.

Какво е изключителна ремонтна работа за обмен?

За тези от вас, които не знаят, ремонтната работа на Stellar за софтуерно приложение на Exchange може да помогне за възстановяване на разглобяването, както и офлайн обменните данни EDB правилния, както и прост начин. Това софтуерно приложение беше изключително предложено от много ценни експерти (MVP) на Microsoft по целия свят, за да се възстанови, както и да се поправи споменатия по -горе проблем.

Звездните ремонтни работи за Exchange са съвместими за работа с Exchange Server 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003, 2000, както и дори 5.5.

Кога да използвате изключителни ремонтни работи за обмен?
Така че следващото притеснение е, когато точно използвате звездни ремонтни работи за обмен? Е, ако се справите с всякакъв вид един от спазването на три проблема, изключителните ремонтни работи за обмен могат да ви помогнат да се спасите:

Мръсна грешка в спирането

Неспазване на базата данни

Срив на обменния сървър

Есеутил се проваля

Дневниците липсват или изтриват

Резервното копие не е налично

Как да използвате изключителни ремонтни работи за обмен?
Изисквания и инсталиране на системата:

Процесор: Intel съвместим (x86, x64)
Памет: 8 GB препоръчана
Твърд диск: 250 MB свободно пространство
Операционна система: Windows 11, 10, 8.1, 8, 7 & Windows Server 2016, 2012, 2008

Инсталация:

Изтеглете .exe файл.

Ще се появят някои диалогови прозорец. спазвайте указанията за настройка на софтуера.

Стъпки:

Можете да използвате ръководството стъпка по стъпка, за да подпомогнете поправянето на вашия Exchange Server, използвайки изключителни ремонтни работи за обмен.

Стъпка 1: Изтеглете, както и изпълнете изключителни ремонтни работи за софтуер за обмен. От първичен екран изберете корумпираните данни за EDB, които искате да поправите или възстановите.

Стъпка 2: Сега изисквате да сканирате файла. Изберете „Бързо сканиране“, ако искате да използвате бърз режим за сканиране, както и да ремонтирате работа по корумпираните данни за EDB или изберете „обширно сканиране“, ако искате цялостно сканиране на корумпираните данни за EDB за много по -добри резултати.

Стъпка 3: След приключване на сканирането, възстановимите пощенски кутии ще бъдат изброени в лявата страна. Можете да видите, че данните се виждат в левия прозорец, среден прозорец, както и десен панел:

• Левият прозорец показва данни със своите пощенски кутии, папки, както и подплатини.
• Средният прозорец предоставя информация за избраната пощенска кутия: прикачени файлове, изтрити пощенски елементи, от, до, предмет, дата.
• Правилният панел предоставя визуализацията на избрания поща: от, до, предмет, дата, прикачени файлове, тяло.

Допълнителни разширени опции:

Бързо търсене: Можете бързо да разгледате пощи, както и медийни файлове. Можете да въведете ключовите думи, както е показано по -долу, че поддръжката бързо разглеждане са от, до, предмет, както и дата.

Опции за визуализация по пощата: Той предоставя три плаващи/докинг, PIN/Unpin, Close/Скриване на три визуализации.

Сега изберете пощенската кутия, която искате да възстановите и кликнете върху „Запазване“.

Множество опции за спестяване:
Експорт възстановени пощенски кутии в онлайн борса

Стъпка 4: След това щракнете върху Избора „Експортиране на онлайн обмен“ от Save като избор, както и щракнете върху „Напред“, за да експортирате възстановени пощенски кутии.

Стъпка 5: Сега изберете профила на Outlook, който има привилегии на администратора. Когато бъдете подканени, влезте в паролата, както и предоставете подробности за „контролер на домейни“, където е инсталирана AD. Когато това е направено, щракнете върху „Напред“, за да експортирате повторни пощенски кутии до сървъра на местоназначението.

Стъпка 6: В прозореца на пощенските кутии на картата произведете пощенска кутия или нанесете филтри преди експортиране.

• Можете да зададете загрижеността за важното възстановяване на пощенската кутия
• Можете също така да промените пощенската кутия на местоназначението, използвайки опцията „Редактиране“.
• Също така можете да създадете нова индивидуална пощенска кутия на дестинацията сървър, използваща опцията „Създаване на пощенска кутия“.
• също можете да „прилагате филтър“ като

1. Изключете: Изключете имейли от папка за нежелана поща, както и изтрита папка по пощата.
2. Диапазон на дата: Добавяне на стартиране, както и край на дата, за която администратор иска да включи/ изключи имейли за възстановяване.
3. Идентификационни номера на подателя, които трябва да бъдат изключени: Администраторът може да изключи имейлите от списък на определени изпращащи. Можете да влезете в имейл адреси на изпращача и да кликнете върху Add to List. Сега щракнете върху Напред.

Стъпка 7: В прозореца „Запазване“ можете да видите, както и да се справите с пощенските кутии на опашката. Можете също така по желание да ги спрете да поправят или щракнете върху „Спрете всички“, за да прекратите лечебния процес.

Стъпка 8: Резюме за експортиране на екрани за обща диалогова кутия, ако желаете да проверите това.

Експорт възстановени пощенски кутии в Office 365 – Стъпка 1 до Стъпка 3 би било същото

Стъпка 4: Сега изберете избора за износ на Office 365 от избора за запазване, както и щракнете върху „Напред“. Това ще ви позволи да експортирате възстановени пощенски кутии в Office 365.

Стъпка 5: След това изисквате да изберете профила на Outlook с администраторски привилегии, както и да влезете в паролата. Просто щракнете върху „OK“, за да експортирате възстановените пощенски кутии.

Стъпка 6: Вnull