Как да се подготвите да инсталирате iOS 12 бета рано на вашия iPhone или iPad

March 17, 2023 0 By nssgm

с конференцията на Apple Worldwide Developers (WWDC) точно зад ъгъла, разработчиците от цял ​​свят започват да планират слизането си в Сан Франциско. Това събитие не само ще ни даде първия ни поглед към iOS 12, но и ще видим и първия преглед на разработчика на платформата, засята.

Ако сте в екстаз от това стартиране, тогава има няколко неща, които можете да направите преди време, за да ви насочите и вашето устройство (и) за инсталацията на iOS 12 Beta 1.

Ако сте активен член на общността за развитие на Apple, тогава може би вече имате няколко от тези неща. Ако обаче сте просто среден собственик на устройство или някой, който обикновено се включи в публичното бета тестване, тогава може да се наложи да предприемете няколко допълнителни стъпки, когато става въпрос за iOS 12 Beta 1.

Регистрирайте се за програма за разработчици на Apple

На първо място, ако нямате платен акаунт за разработчици в Apple, имате нужда от такъв. iOS 12 Beta 1 няма да бъде веднага достъпен чрез публичната програма за бета на Apple Beta, което показва, че ще трябва да получите достъп до нея чрез платен акаунт в разработчик. Можете да се насочите към Developer.apple.com, за да започнете процеса на създаване на акаунт със знанието, че ще трябва да платите първоначални 99 долара за 12-месечен достъп.

Ако не искате да плащате този тип пари и първоначалното семе на разработчика не струва 99 долара за вас, тогава това ще бъде около 2-3 седмици преди Apple Seeds iOS 12 в тестващата общност.

Резервно копие

Този вече трябва да е здрав разум. Ако ще инсталирате фърмуер преди пускането-особено първото семе от споменатия фърмуер-тогава наистина трябва да вземете резервно копие на вашето устройство и всички свързани с него данни. Ако имате активирано резервно копие на iCloud на устройството, тогава шансовете са, че вече имате последователни резервни копия. Преди да продължите, уверете се, че сте взели iTunes или iCloud резервно копие на вашия iPhone или iPad.

Запазете shsh2 петна

Тази част от процедурата може да не се хареса на много хора, но тя абсолютно ще бъде на тези, които искат да се възползват от настоящия фърмуер и които също имат едно око на бъдещ джейлбрейк. Запазването на петна от SHSH2 за фърмуера, на който се намирате в момента, е бързо, безпроблемно и обикновено е добра предпазна мярка в случай, че в близко бъдеще извора този фърмуер от нищото в близко бъдеще.

За пълни инструкции как да заснемете вашите петна от SHSH2, можете да следвате предишното ни ръководство по тази тема.

Актуализация до iOS 11.3.1 или iOS 11.4

Винаги има смисъл да преминете към бета версия на основна актуализация на фърмуера от текущата публична версия. По време на писането, че най -актуалната версия е iOS 11.3.1, но Apple може да пусне iOS 11.4 в публичната област, преди да изтласка първото семе на iOS 12. Преди да се опитате да надстроите, уверете се, че ще влезете в настоящата публика Версия.

Изчакайте iOS 12 бета 1 версия

Сега всичко е в очакване на търпеливо. Събитието на WWDC на Apple ще започне това идване в понеделник, 4 юни. Което показва, че Beta iOS 12 ще попадне в портала за разработчици веднага след приключване на основната бележка.

Може също да искате да проверите:

iOS 11.4 окончателно изтегляне Очаквана дата на излизане

iOS 12 бета изтегляне, слухове, функции, дата на издаване [всичко, което знаем досега]

PUBG Mobile 0.7.1 Beta APK, iOS приложението се разгръща, пластирните бележки се дразнят

Jailbreak iOS 11.3.1: С Final Final и IOS 12 бета версия скоро ще видим ли нов публичен джейлбрейк?

Jailbreak iOS 11.3 / 11.3.1 / 11.2.6 на iPhone и iPad [актуализация на състоянието]

Изтеглете iOS 11.3.1 IPSW връзки, актуализация на OTA с поправка за издаване на екрана на трети страни

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple и The Web.