Новият магазин на Samsung в Сидни изглежда подозрително като магазин на Apple [видео]

July 9, 2023 0 By nssgm

Samsung, понастоящем заплетен в известен съдебен процес с колегата на производителя на електроника Apple, е прекарал доста значителна част от тази година, протестирайки срещу своята невинност, тъй като съперникът на Cupertino има доста съперник обвиняваше го в копиране на няколко патента за дизайн и софтуер.

Докато доказателствата срещу корейската компания понякога са били доста проклети, Samsung е поддържал, че никога не е копирал интелектуалната собственост на Apple при разработването на определени продукти – по -специално на смартфона и таблетите на Galaxy.

Много сатирични видеоклипове са събрани по време на съдебните дела, като се предполага, че са направени от Samsung или Apple и използват участници, които да представляват висшия персонал на двата бизнеса за комедиен ефект. Видеото, което ще ви покажем, който е от Samsung, представящ новия си магазин в сърцето на Сидни, Австралия, изглежда сякаш попада в категорията на хумора и макар че наистина е смешно да се гледа, това е за всички за всички грешни причини.

Море от белота, персоналът, подскачащ в сини ризи, продукти, дадени много място, вместо да бъдат натъпкани – изглежда неприлично като магазин на Apple, нали?

Sydney Morning Herald, отговорен за клипа, със сигурност смята така и наистина предостави на Tyler McGee, VP телекомуникациите на Samsung Australia, 21 -те въпроси. Макги отбеляза, че решението за намиране на магазина само на блок от Apple е просто съвпадение, а фактът, че основният му съперник е бил разположен в локала „дори не е влязъл в уравнението“.

Той също опроверга декларира от интервюиращия, че дизайнът е „подобен“ на този на магазин на Apple, което показва, че е същият дизайн, който Samsung използва в целия свят.

Докато Samsung продължава да протестира срещу своята невинност, ход като този няма да покрие компанията в слава и без значение какво се случва по отношение на патентните проблеми, може да има бит аргумент, че Samsung се движи през опасни води чрез повторение на репликиране Погледът на магазина на Apple на дребно и се чувства толкова тясно.

Както казвам, когато за първи път гледах видеото, реших, че това е друг клип на езика в бузата, който да придружава текущото съдебно дело, така че това почти обобщава мнението ми в магазина в Сидни, но какво мислите вие?

Дали последователността на събитията, довела до това, че Samsung замисля магазин до Apple – като същевременно изглежда подобно – е просто съвпадение? Моля, споделете мислите си чрез обичайните медии по -долу.

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.