Официален iPhone 5S, както и ситуации на iPhone 5C от Apple [Images]

July 21, 2023 0 By nssgm

С наскоро разкритите iPhone, потребителите ще се стремят да открият подходящи защитни ситуации, както и корици в Buy, за да запазят новите си или потенциални покупки в отлично състояние . Алуминиевата повърхност на iPhone 5s, ако нещо подобно на iPhone 5, ще бъде предразположена към драскотини, както и ожулвания, както и въпреки че iPhone 5C е устройство с бюджетен план, достатъчна, силна ситуация все още трябва да бъде приоритет. Двойка вече започнаха да се появяват на официалния сайт на Apple, както и ще разгледаме няколко от тях идеални след почивката.

Точно преди изявлението по -рано днес се появиха слухове около блогосферата, че легитимна ситуация на Apple за Apple за iPhone 5s беше идентифицирана в природата, както и ще започне да се доставя заедно с джаджата след основната бележка. Това малко изтичане [се оказа] вярно, със силиконова ситуация за iPhone 5C заедно с кожата, използваща за iPhone 5S.

Ситуация на iPhone 5S (кожа)

За разлика от много стандартни кожени калъфи, които са склонни да действат като много повече от бюджета от общия ви защитен фураж, кожената ситуация на Apple iPhone 5S се вписва плътно около гърба, както и страни на устройството, спирането на тези общи удари бързо избра с ежедневна употреба. Доставка в кафяво, бежово, жълто, черно, синьо, както и в червено (червено) издание, струва 39 долара, както и волята се предлага да се закупи от магазините на Apple Retail от 20 септември.

Ситуация с iPhone 5C (силиций)

Apple също ще доставя силиконов калъф за iPhone 5C, който ще предложи много по -добро сцепление в допълнение към забележителна защита. С готин стил, съответстващ на този на iPhone 5C и отново, множество различни цветове, които се предлагат, той определено ще предложи малко жизненост, както и ще се предлага за 29 долара.

И двете ситуации изглежда са с високо качество, както и докато ще има много ситуации, предлагани от производителите на ситуация за много по -малко по отношение на разходите, предложенията на Apple ще бъдат предложени за закупуване с новите iPhone.

Както и да е, това са първите ситуации на това, което съм сигурен, че ще бъдат много официални предложения от Apple, както и въпреки че Cupertino активно популяризира марки в собствените си магазини, остава непредвидена ситуация на феновете на Apple, които ще изберат само направените вътрешно. Това са за тях.

Можете също така да искате да проверите:

iPhone 5C обявен: функции, дата на издаване, цена

Apple iPhone 5S обяви: функции, дата на издаване, цена [всичко, което изисквате да знаете]

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.