Хелоуин Специална сделка: 45W USB PD Fast Charger за iPhone, iPad, MacBook само за 13,99 долара

February 16, 2023 0 By nssgm

Ето вашата възможност да получите незабавна отстъпка от добре проектирано и високофункционално зарядно за стена, която е в състояние да получи захранване във всичките ви мобилни устройства.

Ние сме абсолютно добре запознати, че зарядни устройства за стени и устройства за доставка на енергия като това ще се класират абсолютно там като някои от най-вълнуващите аксесоари на пазара. Въпреки това, като много потребители там, ние също сме добре наясно, че този тип хардуер е много популярен поради факта, че много от нас всъщност се нуждаят от това в живота си. Не всеки се нуждае от стрийминг кутия, като Apple TV и не всеки се нуждае от 4K-способно летящ дрон с функционалност за връщане към дома, но много от нас се нуждаят от зарядни устройства и зареждащи кабели. Така че, поне можем да ви спестим пари.

Това зарядно за стена iclever се предлага с USB-C изход и е в състояние да получи захранване на вашите устройства по-бързо от всякога. Това е 45W USB-C зарядно за стена, което се предлага с вградени предпазни мерки, които се закрепват срещу неравности на напрежението и прегряване и дори се предлагат от топлинно устойчиви материали, за да се уверят, че няма корозия или притеснение, че ще се разпадне, след като топлина е тръбен през продукта. Той е лек, компактен, силно преносим и се предлага със сгъваем дизайн, за да се увери, че не заема много място.

По отношение на това, което е в състояние да зарежда, тогава това е почти всичко, което може да бъде свързано с USB-C кабел. IPhone XS на Apple, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone X са съвместими, стига да се използва официалният Apple USB-C към Lightning Cord. Както е хардуерът на MacBook Pro и дори преносимите конзоли на Apple като Nintendo Switch. И с някои от тези устройства ще можете да получите 50% батерия, изпомпвана в хардуера само за 30 минути. Бързо и ефективно зареждане в най -добрия случай.

Ако искате да се възползвате от този хардуер и отстъпката, тогава не забравяйте да изберете директната връзка по -долу, за да получите ръцете си идеално сега.

Купете: iclever 45W USB тип C Зарядно за стена за доставка на мощност от Amazon: $ 13.99 с код 2018usb45w | Оригинална цена: $ 18,99

Може също да искате да проверите:

Най -добрият калъф за iPhone XR? Ето нашите най -добри снимки [списък]

Ултра тънък случай на iPhone XR: Ето най-добрите [изключителен код за отстъпка вътре]

iPhone XR протектор на екрана с закалено стъкло: Ето най -добрите

iPhone XR / XS Power Bank: Най -добрите 18W USB PD модели [Списък]

Jailbreak iOS 11.4.1 Актуализация: Ian Beer пуска своите подвизи

Jailbreak iOS 12.0.1 Актуализация: Apple спира да подписва iOS 11.4.1, ето какво означава това

Как да понижите iOS 12.0.1 до iOS 12.0 / 11.4.1

Изтегляне: iOS 12.0.1 IPSW връзки, OTA актуализация за iPhone и iPad пуснати

Jailbreak iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 на iPhone и iPad [Актуализация на състоянието]

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за целия текущ от Microsoft, Google, Apple и The Web.