Купувачите на Tesla в Европа, както и Близкия изток вече имат два нови цвята, които да изберат от

July 19, 2023 0 By nssgm

всеки, който купува чисто нова Tesla в Европа или Близкия изток, вече има нов цвят, от който да избирате, когато правите покупката си.

Това е след като Tesla добави Quicksilver, както и среднощно черешово червено към избора на цвят при закупуване на автомобили и камиони, разработени в Gigafactory в Берлин, Германия.

Изглежда, че двата цвята заместват среднощния сребърен метален, както и червените цветове на много покрития с бои, макар и само на производителността, както и дългите разнообразни дизайнерски y автомобили и камиони според доклад на Electrek.

Другите дизайни имат точно същия съществуващ избор на цвят, от който да изберете. По -специално, тези нови цветове се предлагат само от тази немска фабрика. Поне засега. Това означава, че тези в други части на света нямат късмет, дори и да са в Европа – тъй като колите и камионите им идват от различно растение.

Това означава, че клиентите на дясната задвижване няма да получат достъп до тези цветове на боя-в момента Обединеното кралство, както и Ирландия Tesla сайтове показват старото сиво, както и червените цветове. Нито САЩ, въпреки че изпълнителният директор на Tesla Елон Мъск уточни, че американските клиенти скоро ще получат нов избор на боя, въпреки че нямаме времева линия за това.

Тези, които избират новите цветове, обаче ще плащат повече. Предишното сиво беше 1600 евро, както и новият струва 3000 евро, докато червеното беше 2000 евро, както и сега струва огромни 3200 евро.

Можете също така да искате да проверите:

Изтегляне: iOS 16.1 / iPados 16.1 RC OTA профил пусна

Как да поправите бедния iOS 16 източник на живот на батерията [Ръководство]

Jailbreak iOS 16.0.3 на iPhone, както и актуализация на състоянието на iPad

iOS 16 съвместими, както и поддържани iPhone, iPad, iPod touch устройства

iOS 16 скрити функции: 100+ модификации Apple не ни казаха

Изтегляне: iOS 16.0.3 File на профила на OTA, IPSW връзки, освободени

Изтеглете iOS 16 окончателни връзки на IPSW, както и настройки на iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Урок]

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.